S.A.R. SOCIALE MIDDAG 23 OKTOBER 2019 

 groepsfoto van deze middag klik op de foto voor vergroting?


Deze foto reportage is gemaakt door Jany Minnee, Krijgen wij van  u de volgende keer ook foto's om op de website te plaatsen wij zien ze graag komen.


Sociale middag 23 oktober 2019 met een geweldige opkomst van onze leden een middag die een keer op een andere manier werd gepresenteerd, als voor gaande jaren. Met een gratis Bingo met mooie en leuke prijzen en een loterij helemaal voor niks ook met leuke prijzen, je zal maar lid zijn van de S.A.R. ja toch? Maar niet alleen prijzen maar ook knusse gezelligheid met elkaar en lekker even bijpraten onder het genot van een lekker drankje en hapje en mini loempia.

En dan als afsluiting van deze middag een kom heerlijke erwtensoep met roggebrood en katenspek, als of het al hartje winter was gewoon ouderwets lekker, daarom was er een ijsje als toet, en met een voldaan gevoel en de prijzen onder je armen weer lekker naar huis om even bij te komen.

Maar....... Dit is natuurlijk niet mogelijk zonder de dames van de Zevenster het S.A.R. Team en al onze hulpvaardige vrijwilligers van de S.A.R.-dames en heren zonder uw steun is dit niet mogelijk jullie zijn onbetaalbaar want dit is niet te betalen hartelijk dank en hopelijk mogen wij de volgende keer weer op uw reken.   

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.